ERZİNCAN / MERKEZ - Mustafa Doğan Anadolu Lisesi

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Mustafa Doğan Anadolu Lisesi ailesi olarak yemekte bir araya geldik.

Kas

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adem Dölek 7 Kasım 2019 tarihinde "Kazandıklarımız ve Kaybettiklerimiz" konulu seminerini vermek üzere okulumuza geldi.Seminer sonrası Barış Pınarı Harekatı'nda şehit olan mehmetçiklerimiz için okul öğrencilerimizin okuduğu Hatm-i Şerif'in duası yapıldı.

Kas

Okulumuzda Atatürk'ü Anma Programı düzenlendi. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 81. yılında rahmet ve minnetle anıyoruz.  Programa yoğun ilgi gösteren kıymetli öğrencilerimize ve programın hazırlanmasında görev alan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Projemizin amacı; geleneksel haberleşme aracımız olan 'mektubu' unutmamaktır. Ayrıca, öğrencilerimiz mektuplaşma sayesinde İngilizce yazma becerilerini geliştirecek, farklı bir kültür tanıyacak ve bu şekilde dil kullanım becerilerini artıracaklardır. İlk mektuplarımız İspanya'dan geldi. Şimdi sıra bizde İngilizce öğretmenimiz Burcu YOĞURTCU' ya ve 10/F sınıfımızın öğrencilerine teşekkür ediyor, eTwinning yolculuğunda onlara kolaylıklar diliyoruz.

Kas

Erzincan Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından okulumuz konferans salonunda öğrencilerimize konferans verildi.  Engellilerle etkili iletişimin ele alındığı konferans okulumuz öğrencileri tarafından ilgiyle dinlendi.

Ekm

Barış Pınarı Harekatına katılan askerlerimize ve güvenlik birimlerimize manevi destek amacıyla okulumuzda bir konferans düzenlendi. Konferansta sunum yapan okul müdürümüz Sadi Alkan, Barış Pınarı Harekatının önemi üzerinde durdu.  Şu anda Suriye'de göğsünü kurşunlara siper eden Mehmetçiğe, Erzincan Mustafa Doğan Anadolu Lisesinden Selam olsun ! Bu uğurda canlarını feda eden aslanlarımıza Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Dualarımız sizinle olsun!