ERZİNCAN / MERKEZ - Mustafa Doğan Anadolu Lisesi

Haz

Mustafa Doğan Anadolu Lisese bu yıl mezun olacak öğrenciler için öğretmenlerin ve velilerin de katılımıyla coşkulu bir mezuniyet töreni düzenlendi.

Törende okul müdürümüz Sadi ALKAN öğrencilerinin mezuniyetlerini tebrik etti ve mezunlarımıza sonraki hayatlarına dair başarılar diledi.

Konuşmanın ardından İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Ferhat ALBAYRAK okul birincimiz Edanur GÜMÜŞTEPE'ye plaketini  verdi.

Tören sonunda öğrencilerimizin diplomalarını okul müdürü Sadi Alkan, okul müdür yardımcımız Erhan EROL ve sınıf öğretmenleri Burcu YOĞURTÇU, Tolgahan KAYGISIZ, Taner OVACIKLIOĞLU, Özlem YÜCEL, Tarık Tolga SONAT,Selvi KÖSE KILIÇGÜN, Ramazan TUNÇER verdi.

Diploma töreninin ardından öğrencilerimiz , öğretmenlerimiz ve velilerimiz kutlama yaptılar.

Bütün mezun öğrencilerimize hayatta başarılar diliyoruz.

May

Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğünce 2023 Yılı Ahmet Haluk Dursun, Liseler Arası 2. Tarih Bilgi Yarışması gerçekleştirildi. 16 Lisenin katıldığı yarışmada elemeler sonucunda son altıya Erzincan Lisesi, Erzincan Sosyal Bilimler Lisesi, Mustafa Doğan Anadolu Lisesi, Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi, TOBB Binali Yıldırım Anadolu İmam Hatip Lisesi, 15 Temmuz Anadolu İmam Hatip Lisesi kaldı ve ilk üç dereceye girmek için kıyasıya yarıştılar.

Yarışma sonunda;

1.Erzincan Lisesi

2.MUSTAFA DOĞAN ANADOLU LİSESİ.

3. Sosyal Bilimler Lisesi

şeklinde dereceleri elde ettiler.

Okulumuz öğrencilerini ve katkı sağlayan öğretmenlerimizi kutluyoruz.

"BAŞARI HER DALDA ODA MDAL'DA..."

May

MDAL II. Dönem Veli Toplantısı 06.05.2023 Cumartesi günü okulumuzda gerçekleştirildi.

May

Erzincan Milli Eğitim  Müdürlüğünün Mayıs 2023 yılında yayınladığı 9. 81 Çalıkuşu Dergisinde Tolga Bare ile "Güzel Türkçemizi Doğru ve Etkili Kullanma" ve Aile Danışmanı Psikolog Sena ALTINAY SEVİK ile "Kariyer Günleri" etkinlikleri yer almıştır.

May

Dil Öğrenim Platformu “Diyalekt” ve “Diyalekt Kids”

Mrt

EBYÜ Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yusuf Ziya Keskin 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı Münasebetiyle Mustafa Doğan Anadolu Lisesi Öğrencileriyle Bir Araya Geldi.

Mrt

Yazar Okay TİRYAKİOĞLU okulumuzda.

Diksiyon Eğitmeni ve TRT Seslendirme Sanatçısı Tolga BARE MDAL'da

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

Mrt

TRT Seslendirme Sanatçısı Tolga BARE "GÜZEL TÜRKÇEMİZİ DOĞRU ve ETKİLİ KULLANMA" etkinliği için MDAL'da

Mrt

Yazarlar Erzincan'da Etkinlikleri bünyesinde yazar Oktay TİRYAKİOĞLU 20 Mart 2023 Pazartesi saat 13.30'da Mustafa Doğan Anadolu Lisesi'nde "Tarihin Derinliğine Yolculuk" konulu söyleşiyi yaparak ve kitaplarını imzalayacaktır.

LİSE ÖĞRENCİLERİ ULUSAL ÖĞRENCİ KONGRESİ VE POSTER SUNUMU YARIŞMASI FİNALi